LoHotSpot Loznički bilten logo
Caffe Cyrano

Po čemu se Caffe Cyrano razlikuje od drugih?

Prepoznatljiv je po prirodnim materijalima, okružen zelenilom sa više naših ljubimaca koji čine ovaj ambijent opuštenijim i prijatnijim za dušu i telo. Sa akcentom na prijatnost i ljubaznost osoblja uz jazz muziku.

Cyrano kuhinja je poznata po stalnim novinama...

Ponuda za leto 2014. godine dolazi kroz proširenje osnovne ponude: pica sa povrćem, od 100% heljdinog brašna, njeguškim pršutom, rukolom i četiri vrste sira, pizza – nutela. Sve se proizvodi u kuhinji prostom ručnom obradom testa bez aditiva i bilo kojih drugih dodataka.
Iz ponude klijentima sa posebnim režimom ishrane želimo da istaknemo bezglutenski program testenina, svežih salata, šejkova i frapea (voćnih i voćno-povrćnih).
Sa zadovoljstvom predstavljamo sladolede po italijanskoj recepturi od prirodnog mleka, svežeg voća i bez veštačkih aroma od našeg lozničkog tehnologa Branke Živanović.

Šta nudi Cyrano za mališane ?

Mali Cyrano je postao mesto gde deca i teenage generacija rado organizuju rođendanske žurke različitih sadržaja. Za dobru zabavu i tematske žurke se brine naš uigrani tim zabavljača. Deca rado posećuju letnju baštu Cyrana, prate dešavanja na šetalištu a po pozivu dolazimo u goste i na vaše slavlje. U sklopu igraonice mali Cyrano je i baleteski studio, dečije pozorište i manekenski studio za male i velike, koji vodi ex prvak flamanskog kraljevskog baleta Viktor Orendi.

Svetski trend je da u lokalima postoje domaći kolači. Vaš lokal je jedan od retkih koji nam pruža to zadovoljstvo? O kakvim poslasticama je reč?

Često u kuhinji probamo razne recepte za domaće poslastice ili neke recepte stranih kuhinja. To uvek ponudimo gostima koji se zateknu u kafiću kako bi nam preneli svoje utiske. Što se tiče omiljenih poslastica lozničana, to je i dalje linija domaćih, tradicionalnih palačinjaka raznovrsnih slatkih i slanih ukusa, od kojih bi mogli da izdvojimo palačinke od heljdinog brašna sa dodatkom sladoleda, svežeg voćnih mikseva...

Rezervacije:015 881 757
Picerija porudžbine i kućna dostava:
015 874 344 i 069 710 774
Igraonica Mali Cyrano: 063 263 027
caffecyrano@gmail.com
Caffe Cyrano