LoHotSpot Loznički bilten logo
Broker d.o.o.

Broker d.o.o. je porodično preduzeće koje je osnovano 1991. godine u Bogatiću.
2006. godine Broker dobija licencu od Toyota Srbije kao ovlašćeni partner Toyote za zapadnu Srbiju sa servisom po najnovijim Toyotinim standardima i tehničkim pregledom za putnički i teretni program. Našim klijentima u Toyota centru obezbedili smo:

  • vlašćeni Toyota servis sa najnovijim dijagnostičkim uređajima,
  • agenciju,
  • tehnički pregled,
  • maloprodajnu radnju sa rezervnim delovima za sve vrste evropskih i japanskih proizvodjača,
  • šalter pošte,
  • ukucavanje brojeva po zahtevu Sup-a,
  • probne tablice,
  • izdavanje registacionih nalepnica...

Šta vaš servis izdvaja u odnosu na druge?

Posedujemo izuzetno moderan servis, opremljen savremenim specijalnim alatom i stručno usavršenim timom mladih ljudi koji pružaju usluge popravke, servisiranja i dijagnostike na visokom nivou. Konstantno usavršavanje i edukovanje osoblja u Toyotinim školskim centrima, podižu poslovnost TOYOTA Brokera na još viši nivo, a samim tim i zadovoljstvo stranaka koje posećuju naš servis.

Srpskom partneru je ukazana velika čast i dodeljena mu je Toyotina ‘Ichiban’ evropska nagrada za zadovoljstvo kupaca 2011. godine. Šta to znači Vama i Vašim klijentima?

Tako je. 3. maja 2011. god u Rajhstagu u Berlinu približno 2,600 evropskih partnera je ocenjeno prema njihovim rezultatima, a 41 partner je od Toyote u Evropi dobio ovo značajno priznanje. Broker d.o.o. iz Bogatića-Šabac je nagrađen za izuzetna dostignuća na polju zadovoljstva kupaca, kako u prodaji, tako i u postprodajnim uslugama. Nagradu je predao gospodin Didier Leroy, predsednik i generalni direktor Toyote Motor Europe, a primio ju je gospodin Dragan Vuković u ime kompanije Broker.

Tokom ceremonije i održane gala večere Didier Leroy je rekao: “Ichiban nagrada formalno nagrađuje izuzetne napore u primeni naše filozofije “kupac na prvom mestu”. Svaki član Toyotinog tima uvek želi da pruži najbolje, dok su naši partneri posvećeni tome da ponude kupcima najbolje moguće iskustvo. Računamo da će naši pobednički ‘Ichiban’ partneri biti predvodnici i primer kako se kupcima pruža najbolja usluga!”

Šta znači reč “Ichiban”?

“Ichiban” je japanska reč izvedena iz “Okyakusama Ichiban” što znači “kupac na prvom mestu”, gde “Ichiban” znači “prvi” ili “broj jedan”. Od kada je 2006. ustanovljena godišnja Ichiban nagrada Toyote Motor Europe, zado- voljstvo kupaca kod Toyotinih partnera je povećno za 21% u prodaji i 14% u postprodaji.

Dražen Vuković
Service Manager
Broker d.o.o.
Mike Vitomirovića 88, 15350 Bogatić
T: +381 15/ 77 86 111,
F: +381 15/ 77 87 064,
E: drazen.vukovic@toyotabroker.co.rs www.toyotasabac.com
Broker d.o.o.