LoHotSpot Loznički bilten logo
Beleza kozmetički studio

Koliko dugo je Beleza sa nama i čime se ističe?

Krajem ove godine, biće punih deset godina od kako Beleza postoji u našem gradu. Godine predanog rada, usavršavanja, stalne edukacije na seminarima i kongresima, praćenje inovacija u svetu kozmetike ističu Belezu i garantuju stručnost i kvalitet u pružanju usluga.

Najnovije u ponudi Beleze:

• Nadogradnja trepavica

radi se po principu trepavica na trepavicu čime se postiže apsolutno prirodan izgled. Svilene i nerc trepavice su ekstremno elasticne i lagane. Nadograđene trepavice traju koliko i ciklus rasta naših prirodnih (2-3 meseca). Za savršenu gustinu poželjne su korekcije posle 3-4 nedelje.

• Trajna šminka

predstavlja tretman mikropigmentacije kože. To je estetska metoda namenjena korigovanju i ulepšavanju određenih nepravilnosti na licu (usne, obrve, kapci) ili telu (areole, ožiljci) uz unošenje pigmenta u dermis. U zavisnosti od tipa kože, te-hnike, oblasti na kojoj se radi, rezultat može trajati 6 -18 meseci, a najviše 5 godina. Preporučljivo je osveženje boje nakon godinu dana. Ovom tehnikom možemo postići svež i prirodan izgled uz široku paletu boja koje imamo u ponudi.

• Japansko iscrtavanje obrva

je polutrajno apliciranje pigmenta mikroiglicama pod kožu simuliranjem pripodnog izgleda dlačica različitih debljina i dužina. Ovom metodom dlačice se iscrtavaju jako plitko pod kožu. Trajnost pigmenta takođe zavisi od tipa kože a može trajati od 6 – 12 meseci. Potpuni nestanak pigmenta je za 3 godine, a osveženje boje je poželjno raditi jednom godišnje.

Da li su tretmani trajne šminke i japanskog iscrtavanja obrva bolni?

Zavisi od nivoa osetljivosti klijenta ali tretman je vrlo podnošljiv i dokazano je da je neprijatnost mnogo manja nego što se može zamisliti, tj. predvideti. Uz sve tri procedure koje predlažemo možete postići savršeno prirodan i privlačan izgled, a što je najvažnije - sve je potpuno bezbedno po vašu kožu.

Jelena Mišić, viši estetičar-kozmetičar
Pašićeva 5, 15300 Loznica
Tel: 015 892 130
Mob: 064 22 52 420
FB: Beleza Loznica
Beleza kozmetički studio