LoHotSpot Loznički bilten logo
Tronoša voda
SA IZVORA PRIRODE I TRADICIJE

Šta svaki Lozničanin treba da zna o Tronoša vodi?

Tronoša voda je naše nacionalno i istorijsko nasleđe koje se  neguje više od šest vekova. Prvi pisani tragovi se  vezuju za 1388. godinu, što znači da je još tada postojala tradicija da se meštani i putnici namernici na ovom izvoru odmore i napiju hladne planinske vode koja krepi i daje ukus netaknute prirode kojom je okružena. Kompanija PMV Tronoša specifičnim tehnološkim procesom vodu sa izvora flašira bez prisustva hemije, tako da voda ostaje nepromenjena i zaštićena od bilo kakvih spoljnih uticaja. U vremenu koje nam je dato, smo spojem tradicije i moderne tehnologije obezbedili najbolji način nege i očuvanja izvora za buduća pokoljenja.

Ko su Vaši potrošači?

Tronoša voda se flašira u PET i staklenoj ambalaži, dostupna je u veleprodajnim i maloprodajnim objektima kao i u ugostiteljstvu (lokalni kafići i restorani). Svakim danom voda Tronoša dobija nove poštovaoce i korisnike,tako da s ponosom možemo reći da su naši potrošači svih uzrasta, a na osnovu svog sastava spada u red voda koje se mogu piti neograničeno.

Koliko je važan kavalitet vode koju pijemo? 

Vrlo je važno da u vodi, koju pijemo, postoje minerali i elementi koji su neophodni za pravilan rad i funkciju naših ćelija.Ukoliko ih pravilno ne snabdevamo telo postaje toksično
(kiselo) što predstavlja predispoziciju za nastanak bolesti.U Tronoša vodi se pored ostalih elementa nalazi 9,32 mg/l rastvorenog kiseonika (O2) i 73,1 kalcijuma (Ca), koji je neophodan za naše zube, kosti i krvotok.

Po čemu se Tronoša voda razlikuje od drugih voda?

Tronoša voda je potpuno novi brend na srpskom tržištu koja osim tendencije rasta beleži 2013. godinu kao godinu sa najvećim prometom do sada. Na tržištu postoji mnogo voda, ali ne i mnogo prirodnih, izvorno čistih voda. Stabilan kvalitet vode Tronoša se sve više čuje,prepoznaje i poštuje u zemlji i šire. Kao jedan od primera je to da je OK Crvena Zvezda (šampioni Srbije) izabrala vodu Tronoša za zvaničnu vodu kluba.

Da li je tačno da Tronoša vodu mogu piti i bebe?

Okruženje u kom izvire voda Tronoša je zakonom zaštićeno, u njemu ne postoji nijedan tip industrijskog i poljoprivrednog zagađenja ili kontaminacije. Voda se na svom putu, filtracijom kroz stene starosti 450 miliona godina, prirodnim putem bogati  mineralima na način kako je to sama priroda  zamislila. Analize koje su rađene u zemlji i inostranstvu, preporučuju vodu Tronoša bebama od prvog dana rođenja bez prethodne termičke obrade upravo iz navedenih razloga. Svesni smo činjenice o postojanju sveprisutnih veštačkih hemikalija u životnoj srednini, pa je s toga kompanija posvećena obezbeđivanju vode, flaše i čepa kako bi ostali bezbedni za bebe i hemijski osetljive osobe.

Intervju:
Aleksandra Šupić
izvršni direktor
Tel: 015 846 191
www.tronosa.com
Tronoša voda