LoHotSpot Loznički bilten logo
Hedera Vita

Šta je moto Vaše kuće - Hedera Vita?

Na kožu nanosimo samo ono što možemo uneti u naš organizam. 

Čime se bavi Hedera Vita? 

Već dve i po godine po tradicionalnim receptima izrađujemo originalne kozmetičke proizvode od sirovna prirodnog porekla, kao što je kozje mleko i visoko kvalitetna aromatična ulja i prirodno ceđena ulja. Sami uvozimo najkvalitetnije sirovine ali i izvozimo gotove proizvode u Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Austriju. Distributer za Srbiju je Lomax Company i ovo poslovno partnerstvo je jedan od najznačajnijih uspeha naše firme. Naš kolektiv trenutno čini 10 ljudi u proizvodnji ali tržište nas trera da se proširimo.

Sapun sa kozijim mlekom je posebno zanimljiv i tražen.

Zato sto sadrži vitamine A, B, B12, E, D i K kao i minerale Ca, P, Fe, omega 3 i omega 6 masne kiseline koje hrane kožu, čine je elastičnom, mekom i usporavaju njeno starenje. Usitnjene pahuljice i med održavaju vlažnost kože. Imamo sapune sa kozjim mlekom, medom i žalfijom (za problematičnu kožu), cimetom i sandalovim uljem. Svi naši proizvodi su napravljeni od isključivo ekoloških organskih sastojaka, sa prirodnim konzervansima. Svi su PH neutralni, tako da ih mogu koristiti i deca. U našoj paleti imamo ponudu za sve tipove kože.

Postoji li nešto novo što bi izdvojili iz ponude? 

Da, luksuzni sapun sa magarećim mlekom. Izuzetan je pre svega zbog sastava mleka koje je jedan od najkvalitetnijih i najskupljih mlečnih proizvoda. I efekti na koži su izuzetni. 

Bavite se i dekorativnom kozmetikom?

Hedera Vita je generalni uvoznik nemačke dekorativne kozmetike Malena.

Šta garantuje kvalitet vaših proizvoda?

Proizvodnja je usklađena sa propisima EU i proizvodi u potpunosti odgovaraju visokim standardima za kozmetiku. Naravno, kontrolu vrši Zavod za javno zdravlje i sapuni ne sadrže konzervanse, niti bilo koje druge štetne sastojke. Mi koristimo prirodne sastojke, npr. kozije mleko, čija je struktura neverovatno slična majčinom mleku. Od pamtiveka širom planete kozije mleko se upotrebljava ne samo za ishranu već i kao pomoćno sredstvo za lečenje mnogih bolesti.

I poruka za kraj?

Zadovoljstvo naših korisnika najdraža je pohvala znanju i trudu koji smo uložili u svaki pojedinačni proizvod koji sa ponosom nosi naziv Hedera Vita.

Intervju:
Olgica Samoilović
Tel: 015 892 301
www.hederavita.com
Hedera Vita