LoHotSpot Loznički bilten logo
Friends Corner
NLP Coaching room

Šta je NLP?

Ako pomišljate da je život zamršen, da su ljudi komplikovani, ako ste u stresu i stalno se vrtite u krug, često pravite i pona-
vljate greške i neuspehe; a voleli bi ste da svoj život dovedete u balans i harmoniju i da postanete najbolja verzija sebe, vreme je za NLP. 
NLP je neurolingvističko programiranje. Pomaže nam da upoznamo sebe i uči nas kako da nam život bude bolji. Zapravo, naglasak stavljam na učenju jednostavnosti, zapažanju sebe i drugih iz različitih perspe-ktiva, na osvešćivanju onoga što imate a ne onoga što nemate, na uti-cajnoj komunikaciji, fleksibilnosti i zahvalnosti.

Kada ste se susreli sa NLP-om?

Ceo život sam intuitivno znala za NLP ali nisam znala da je to nauka. Moja porodična situacija navela me je da vodim računa o zdravlju i da se usmeravam na rešenja, optimizam i lični razvoj. Tragala sam za veštinama koje će mi omogućiti da dođem do rešenja  i ostanem životno radosna uprkos teškim životnim situacijama.

Koliko dugo se bavite NLP-om?

Ovu metodologiju i nauku želim da prezentujem u našem gradu jer već dve godine izučavam NLP na NLP Institutuu Beogradu, iza sebe imam završenu edukaciju NLP Business Practitioner i NLP Master Practitioner a sada završavam Coaching Academy, koja je licencirana od strane  The Internacional Association for NLP.

Gde Vas možemo naći?

Trenutno pripremam prostor u kome ću organizovati  razne radionice jer volim da budem podrška drugima u rešavanju problema i delim entuzijazam i optimizam jer ja na taj način ispunjavam svoju životnu svrhu. Osmišljavam radionice iz različitih oblasti, jedna od njih bazirana je na  pomoći mladima u odabiru svog životnog poziva.

NLP Coaching Room je jedinstven u našem gradu, ne samo što je prvi već što svojim klijentima omogućava izuzetno profesionalne NLP edukacije i Coaching, a ipak ljudski toplo, srcem i razumom preneto znanje. Program ovog NLP Coaching Room-a vodi Nada Glišić Predojević  prvi NLP Coach u Loznici i prvi NLP Business Practicioner i NLP Business Master akreditovan od Evropske Coaching  Asocijacije - ECA, koja će vas korak po korak voditi ka uspešnom i uravnoteženom životu.

Coaching proces je strogo poverljiv!

Kontarktirajte nas i dobićete besplatnu konsultaciju.

Intervju:
Nada Glišić Predojević
064 86 56 100
ndl.predojevic@gmail.com
Friends Corner