LoHotSpot Loznički bilten logo
Poštovani Lozničani,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je u pripremi drugi broj štampanog LoHotSpot-a koji će se pojaviti na „vrućim“ mestima u gradu.  

Drugi broj štampamo u 3.000 primeraka + sada dodajemo i internet izdanje.

Novina od sada je web sajt koji će povećati vidljivost vaših reklama i intervijua.

Prvi broj LoHotSpot-a je odlično primljen i zato na inicijativu naših korisnika nastavljamo dalje. Postali smo posrednici između potrošača i zanimljivih sadržaja, proizvoda i usluga.

LoHotSpot je namenjen mladima i onima koji brinu o sebi, ljudima koji izlaze, čitaju, prate trendove, putuju, neguju svoje telo i duh, vežbaju, koji su aktivni.

LoHotSpot umrežava i unapređuje lokalnu privredu i povezuje Vas sa vašim kupcima i klijentima. Bilten sadrži niz korisnih informacija, važnih telefona, najave dogadjaja, važne lokalne teme i informacije. Zamišljen je kao koristan informator, kvalitetno štampan i dizajniran. LoHotSpot je časopis koji se čuva.

Lo Hot Spot će vam iz 4 puta godišnje predstavljati najaktuelnije i najpovoljnije destinacije za putovanje, klubove za izlaske, restorane, kafiće, butike, kozmetičke i frizerske salone, welnes centre, proizvodjače prirodne kozmetike, hrane i pića, stomatologe i mnoge druge „HOT“ teme iz grada.

Prednost oglašavanja u LoHotSpot-u:

Fleksibilnost – moguće je sve menjati prema vašoj potrebi, želji i rezultatima koje želite da postignete.
Dostupnost – možete sami izabrati svoje potencijalne kupce i pokloniti im primerak LoHotSpot-a.
Umreženost – različite usluge i proizvodi će biti u biltenu tako da će drugi kada reklamiraju sebe, promovisati i Vas.

Sajt i časopis Lo Hot spot predstavljaju idealan prostor za Vaš marketing.